Niki over:

Haar leven:
Ik ben een zeer gedreven mens. Ik zoek, ontleed, denk, voel. Ik proef, ontwikkel, groei, ik graaf. Ik vind, ik ontdek, raak kwijt en laat los. Iedere dag opnieuw stel ik mezelf de vraag of ik blij word van waar ik mee bezig ben. 
Ik leef bewust. Houd van de natuur, van lezen, van Thuis, van mijn werk, schrijven, dromen en zingen. Ik probeer mijn hart te volgen. Vergezeld door mijn paard Mr. D. Spelend met mijn vriendjes Loes & Juntos, samen met lieve vrienden en familie.
 
Haar passie:
Ik ben gevoelig voor omgevingen. Ik analyseer alle ruimten waarin ik me bevind. Bewust of onbewust. Of het nu een treinstation, een wachtruimte, een woning, een plein, restaurant, bar, studieplek, gemeenschapshuis, kantoor, strandpaviljoen of hut betreft, ik ben altijd bezig met het bedenken op welke manieren er (nog) beter gebruik van de ruimte gemaakt kan worden zodat de plek prettig voelt. Een ruimte waarin iedereen logisch zijn weg kan vinden. Een ruimte waar ruimte is voor iedereen die er gebruik van maakt.
 
Haar vak:
Mijn studie architectuur heeft me uitgedaagd uit te zoeken wat de emotionele waarde van ruimte is en wat er voor nodig is om zo tevreden mogelijk in een ruimte te verblijven. 
 
Mijn werk als interieurarchitect heeft me er in getraind deze ideeën om te zetten naar realiteit. 
Ik heb veel gewerkt aan "kantoorformules"; leegstand omtoveren naar inspirerende werkgebieden waar horeca, vergaderen, flexwerken en ontmoeten onder één dak plaatsvindt. Het met elkaar in contact komen, ruimten ontwikkelen waar men, naargelang hij zin heeft, kan samenkomen of zich af kan zonderen.
 
Een stap verder gaat mijn interesse in het onderwerp 'wonen' dat me triggert mezelf beter te leren kennen. Deze interesse is niet gestopt nadat ik op de Gerrit Rietveld Academie een groot aantal studieprojecten en mijn scriptie in het licht van dit thema zette, maar is verder en dieper gegroeid en heeft uiteindelijk nieuwe talenten blootgelegd. 
 
Ik ben naast geregistreerd interieurarchitect ook opgeleid en onderlegd in communicatie, grafisch en ruimtelijk ontwerp, het bedenken van concepten, het vertalen van een identiteit of idee naar beeld, het doorzetten van een ontwerp naar verschillende media. 
Website You surround You:

KVK: 34339885
BTW: NL 154657608BO1
Architectenregister: 4.100901.004