Niki over:

Haar leven:
Ik ben een zeer gedreven mens. Ik zoek, ontleed, denk, voel. Ik proef, ontwikkel, groei, ik graaf. Ik vind, ik ontdek, raak kwijt en laat los. Iedere dag opnieuw stel ik mezelf de vraag of ik blij word van waar ik mee bezig ben. 
Ik leef bewust. Houd van de natuur, van lezen, van Thuis, van mijn werk, schrijven, dromen, zingen en knallen. Ik probeer simpelweg mijn hart te volgen. Vergezeld door mijn paard Mr. D. Spelend met mijn vriendjes Silas & Juntos, samen met lieve vrienden en familie.

Haar passie:
Ik ben gevoelig voor omgevingen. De ruimte waarin ik me op elk moment bevind. Of het nu een treinstation,een wachtruimte, een woning, een plein, restaurant, bar, studieplek, gemeenschapshuis, kantoor, strandpaviljoen, auto of hut betreft, ik ben altijd bezig met het analyseren van de architectuur en aan het bedenken op welke manieren er (nog) beter gebruik van de ruimte gemaakt kan worden zodat de plek prettig voelt. Een ruimte waarin iedereen logisch zijn weg kan vinden. Een ruimte waar letterlijk ruimte is voor iedereen die er gebruik van maakt.
 
Haar vak:
Mijn studie architectuur heeft me uitgedaagd uit te zoeken wat de emotionele waarde van ruimte is en wat er voor nodig is om zo tevreden mogelijk in een ruimte te verblijven. 
 
Mijn werk als interieurarchitect heeft me er in getraind deze ideeën om te zetten naar realiteit. 
Een stap verder gaat mijn interesse in het onderwerp 'wonen' dat me triggert mezelf beter te leren kennen. Deze interesse is niet gestopt nadat ik op de Gerrit Rietveld Academie een groot aantal studieprojecten en mijn scriptie in het licht van dit thema zette, maar is verder en dieper gegroeid en heeft uiteindelijk nieuwe talenten blootgelegd. 
 
Ik ben naast geregistreerd interieurarchitect ook opgeleid en onderlegd in communicatie, grafisch en ruimtelijk ontwerp, het bedenken van concepten, het vertalen van een identiteit of idee naar beeld, het doorzetten van een ontwerp naar verschillende media. 

relevante Opleidingen

2013 - Reclamecommunicatie Sint Lucas Boxtel 
2013 - Taal en Beeld Gerrit Rietveld Academie Amsterdam
2012 - Architectuur Gerrit Rietveld Academie Amsterdam

Projecten

2013 - Vim eu expetendis repudiandae.
2013 - Illud volumus explicari ut mel.
2012 - Te eos quis quas tantas.
2011 - Esse scribentur ut ius, vis dicant vocent eu.